Google pentru editori.

Fie că sunteți scriitor, blogger, proiectant, dezvoltator sau un alt tip de creator ori editor, Google are soluții pentru a vă ajuta să câștigați bani pe baza conținutului dvs. online.

Identificați publicul dorit, dezvoltați-vă compania și câștigați bani pe baza conținutului dvs. online. Google are instrumente care vă ajută să faceți totul, astfel încât să puteți dedica mai mult timp lucrurilor care vă pasionează.

AdSense

Câștigați ușor bani cu site-ul dvs.

Dacă sunteți un editor mic, AdSense oferă un mod simplu și gratuit de a vă transforma pasiunea în profit. Dacă veți plasa anunțuri direcționate lângă conținut, veți obține automat venit atunci când sunt văzute sau când se dă clic pe acestea.

Aflați mai multe

Creați un cont

DoubleClick for Publishers

Maximizați venitul cu mai multe surse de cerere și canale.

Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business este o soluție gratuită de management al anunțurilor care ajută editorii în curs de dezvoltare să vândă, să difuzeze și să măsoare întregul lor inventar de anunțuri digitale. Veți începe imediat să maximizați valoarea de afișare a anunțurilor.

Aflați mai multe

Creați un cont

AdMob

Obțineți venituri din anunțuri în aplicații.

Cu o varietate de formate de anunțuri, inclusiv video, adaptate, intercalate și bannere, AdMob vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a câștiga bani din aplicația dvs., oferindu-le, în același timp, cea mai bună experiență utilizatorilor.

Aflați mai multe

Creați un cont

Atelierul Digital

Îmbunătățiți-vă abilitățile în mediul digital.

Dezvoltați-vă compania urmărind tutorialele gratuite, care acoperă subiecte de la rețele sociale la motoare de căutare și multe altele și care vă vor ajuta să vă bucurați de succes online.

Aflați mai multe

Creați un cont

Povești de succes

Clienții noștri.

BuildEazy

Les Kenny a creat un site pentru a le arăta utilizatorilor cum să construiască diverse lucruri. Cu ajutorul programului AdSense, și-a transformat pasiunea pentru tâmplărie într-un loc de muncă cu normă întreagă.

Glassdoor

Întregul venit și toate afișările anunțurilor grafice înregistrate de site-ul de cariere Glassdoor se datorează programului DoubleClick for Publishers Small Business.

pictogramă pdf Vedeți fișierul PDF

Etermax

Etermax folosește AdMob ca platformă publicitară, plasând anunțuri în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura în continuare de jocuri.